Mai multe străzi din centrul istoric al orașului vor fi reasfaltate

Viceprimarul Florin Birta, a susținut la sediul Primăriei Oradea o conferință de presă privind proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi a Consiliului Local de azi, 28 noiembrie.

O parte din proiectele de pe ordinea de zi au fost din partea Direcției Tehnice și se referă la reabilitarea unor străzi din centrul istoric al municipiului: str. Aleea E.Gojdu, Ion Luca Caragiale, Jean Calvin, Samuil Micu Klein, Arany Janos, Spiru Haret, General Traian Moșoiu precum și modificarea unor studii de fezabilitate pentru câteva străzi din municipiu. Reabilitarea acestor străzi se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

„După ce vor primi votul consiliului local în ședința de astăzi, ele vor fi scoase la licitație pentru proiectare și execuție și sperăm că în a doua jumătate a anului viitor  lucrările pot fi începute pe aceste străzi.Anul viitor vom avea și un program de covoare asfaltice pe anumite străzi pe care au fost modernizate rețelele de apă, canalizare, termoficare precum Vlădeasa, M. Eminescu etc.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri