Mai multe zone din regiunea Madridului în care locuiesc şi câteva mii de familii de români vor fi izolate de săptămâna viitoare

Distribuie pentru prietenii tăi:

Guvernul regional spaniol a luat noi  măsuri restrictive după ce numărul cazurilor zilnice, depistate în comunitate, a depăşit patru mii, iar 25 la sută din infectări provin din aceste zone.

Restricțiile vor afecta doar anumite cartiere din Madrid sau din municipiile Fuenlabrada, Parla, Getafe, Alcobendas, Moraleja de en Medio și San Sebastian de Los Reyes​. Românii care trăiesc în aceste zone nu cred însă că vor putea fi opriți să circule, mai ales că majoritatea lucrează în Capitală.

Autoritățile au anunțat că perimetrele vor fi păzite de poliție, însă localnicii nu vor avea nevoie de o dovadă de la serviciu pentru a putea circula, așa că se va merge pe încredere.

Singurele restricții clare, care se vor aplica în toată regiunea Madridului, nu doar în zonele izolate, se referă la închiderea parcurilor de joacă și a grădinilor publice, limitarea accesului în spațiile închise la 50 la sută din capacitate și interzicerea reuniunilor în grupuri mai mari de 6 persoane.

Autoritățile susțin că restricțiile de mobilitate au fost necesare din cauza că din ce în ce mai multe persoane asimptomatice sau care au intrat în contact cu un bolnav de coronavirus nu respectă perioada de carantină.

Restricțiile vor afecta în jur de un milion de persoane. Autoritățile sanitare au anunțat că toți localnicii din zonele izolate vor fi testați pentru coronavirus de săptămâna viitoare.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri