Mai multi studenti la licenta, dar mai putini la master. Rezultatele admiterii la Universitatea Oradea

Sesiunea de admitere din vara la institutia academica din Oradea s-a incheiat. 2733 de candidati si-au confirmat locurile pentru studiile universitare de licenta, din care 1382 la buget. Pentru master au optat 934, 644 dintre ei fiind admisi fara taxa.

Reprezentantii institutiei academice din urbea de pe Crisul Repede sustin ca vara lui 2017 le aduce un plus de 300 de candidati la studiile universitare de licenta fata de anul trecut. In schimb, la master sunt cu 150 mai putini.

Din analizele facute rezulta faptul ca unele domenii de licenta, Comunicare si relatii publice, Arhitectura, Stiinte exacte, Inginerie manageriala au inregistrat o crestere a cererii fata de admiterea din 2016. Rezultatele finale sunt disponibile pe paginile web ale fiecarei facultati in parte.

A doua sesiune de admitere pentru anul universitar 2017 – 2018 incepe in 4 septembrie si asteapta candidatii cu o oferta educationala completata cu specializari noi (Nutritie si Dietetica – Facultatea de Medicina si Farmacie). Mai multe informatii pe portalul https://www.uoradea.ro/Admitere+2017.

Distribuie informația
Alte știri