Mai mulți vitezomani au rămas fără permis după ce au fost depistați de polițiștii bihoreni rulând ca la rally. Vezi care au fost „campionii”

356 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră au fost  sancționați de polițiștii bihoreni în acțiune, la sfârșit de săptămână . 166 de conducători auto au depășit limitele legale de viteză. 3 dintre ei chiar s-au crezut la rally.

Astfel, duminică, 18 aprilie a.c., la ora 11.30, pe strada Ovid Densuşianu din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din comuna Balc, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

De asemenea, sâmbătă, 17 aprilie a.c., la ora 08.22, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Tinca a fost depistată în trafic o femeie de 35 de ani, din localitatea Beliu, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Tot sâmbătă, 17 aprilie a.c., la ora 11.59, pe Șoseaua Borșului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorii autoturismelor care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Distribuie informația
Alte știri