Mama celebrului spargator de banci din Ungaria „Whisky Man” locuieste in Oradea. Cei doi nu s-au vazut de zeci de ani

Viața tumultuoasă a lui Attila Ambrus, celebrul jefuitor de origine română din anii ’90, care a prădat 30 de bănci din Ungaria, a devenit subiect de film. Ceea ce nu se vede însă în pelicula regizată de celebrul Nimrod Antal și care apare de astăzi pe marile ecrane din toată țara este povestea vieții de familie a lui „Whisky Man”.

Attila s-a născut în urmă cu 50 de ani la Miercurea Ciuc. După o copilărie dură, presărată cu numeroase aventuri și cu tot atâtea probleme, abandonat de mamă la numai un an și crescut de bunică și de tată, viitorul „Whisky Bandit” a hotărât să plece în Ungaria.

„Romania este patria mea și am sentimente mixte: pe de o parte, mă întorc acasă cu mare drag și cu un sentiment drag la mormântul bunicii mele și al tatălui meu. I-am cerut și soției mele ca în cazul în care mor, după incinerare să-mi împrăștie cenușa pe plaiurile mele natale. Pe de altă parte, mama mea locuiește la Oradea, dar nu țin legătura cu ea, și asta nu pentru că m-a părăsit când aveam un an jumate, ci pentru că este membra unei secte religioase și nu prea înțelege viziunea mea, nu prea înțelege opțiunile și opiniile mele”, a declarat „Whisky Man” la Interviurile Libertatea Live.

Distribuie informația
Alte știri