Maraton de tenis cu piciorul sub Dealul Feleacului! Black Hill Vatra Dornei, laureata rundei a doua

Amânată în urmă două săptămâni din cauza vremii nefavorabile, runda a doua a Campionatului de tenis cu piciorul organizat de Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor s-a desfășurat în condiții optime, duminică 6 iunie, pe terenul Bazei Transilvania din Cluj-Napoca.

O vreme însorită de vară i-a așteptat pe jucătorii celor șapte echipe participante, care au jucat în sistem fiecare cu fiecare rezultând un maraton sportiv de aproape nouă ore cu 21 de jocuri. Ghinioniștii rundei au fost cei din Dumbrăvița care după primele trei partide disputate au trebuit să renunțe din cauza unei accidentări, pierzând toate jocurile cu 6-0.

Disputa pentru primul loc a fost și de această dată acerbă, între liderul Black Hill Vatra Dornei și campioana en titre,Tengo Salonta. Întărită cu jucătorii orădeni (vicecampionii ediției trecute), formația din Dorna i-a învins și de această dată pe salontani, lipsiți de aportul a trei jucători de bază, angrenați în cadrul Campionatului Național. Black Hill a câștigat cu 4-2, repetând performanța din finala primei etape.

 Salontanii au mai cedat puncte și în duelul cu gazdele de la JSF Cluj-Napoca, după un joc spectaculos, încheiat la egalitate, 3-3. Chiar dacă nu aprins loc pe podium, JSF Cluj se află într-o creștere evidentă de formă și se anunță o candidată pentru locurile fruntașe în clasamentul general. În urma punctelor acumulate în primele două runde, Black Hill Vatra Dornei are un avans de 5 puncte în fața Tengo, iar timișorenii, clujenii și juniorii salontani se luptă pentru ocuparea ultimei trepte ale podiumului.

Campionatul va continua pe 26 iunie cu etapa programată pe meleaguri bănățene, gazda fiind aleasă dintre Timișoara și Dumbrăvița.

Distribuie informația
Alte știri