Maratonului expozițional Impuls continuă

Cea de patra seară a maratonului expozițional Impuls organizat de asociația Kiwanis Art și Departamentul de Arte Vizuale a Facultății de Arte a avut loc joi, 24 mai, la muzeul Aurel Lazăr. A expus Ottilia Pfeil, Studentă în anul III la Facultatea de Arte din Oradea, Departametul de Arte Vizuale, specializarea Grafică.

Gazda evenimentului a fost domnul Aurel Chiriac care a apreciat calitatea lucrărilor, a expunerii, a apreciat proiectul Impuls care își propune să susțină tinerii performanți în artă.

“Motivată de convingerea că arta are datoria să se aplece asupra problemelor cu care se confruntă lumea contemporană, și conștientă de faptul că una dintre aceste probleme o constituie conservarea mediului înconjurător, Ottilia Pfeil își construiește cu migală seria intitulată Biota. Sub ochiul ei curios, viața, în cele mai neobișnuite forme de manifestare, începe să își dezvăluie secretele. În lucrările expuse, sunt tratate teme precum unitatea și diversitatea ecosistemelor, importanța unor specii, sau importanța relaței dintre om și natură, omul fiind văzut ca parte integrată în natură, și explorate variațiunile și totodată similitudinea modelelor și structurilor naturale ca rezultat al interacțunii unor factori precum evoluția, forțele fizice, ambientul:”- scrie Ștefan Gaie în catalogul artistei.

Distribuie informația
Alte știri