Marcel Boloș, anunț important. Când vor fi încărcate cardurile pentru alimente. VIDEO

Cel mai important anunț este legat de data la care încărcăm o nouă tranșă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente și mese calde: de la 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐚 𝟔𝟎𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 către toți 𝐜𝐞𝐢 𝟐,𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢.

În ceea ce privește cardurile educaționale pe care încărcăm cei 500 de lei pentru haine și rechizite: 𝐚𝐦 𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭 ș𝐢 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐞𝐫𝐚𝐦 restanți ș𝐢, astfel că peste 400.000 de copii vulnerabili din România au primit ajutorul în acest an școlar. Atenție, cardurile se încarcă o singură dată pe an. Am primit și mesaje de la beneficiari pentru care virasem deja ajutorul încă din toamnă. Aici aș mai puncta că 𝐯𝐫𝐞𝐦 𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐚 f𝐢𝐞 𝟕𝟓𝟎 𝐥𝐞𝐢.

Ultimul aspect, referitor la tipurile de cheltuieli care sunt eligibile cu voucherul de 2.000 lei pe care l-am oferit prin programul „Sprijin pentru nou-născuți”: pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf. Nu pot fi achiziționate alimente.

Închei cu o veste bună: din analizele noastre reiese că în următorii ani 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐬t𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐦𝐞 𝐥𝐚 𝟑.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, așa că voi propune această măsură în Guvern.

Distribuie informația
Alte știri