Marcel Boloș anunță noi tipuri de vouchere, de 4.000 lei, pentru unii români. Vor putea fi folosite pentru renovarea casei sau schimbarea frigiderelor și mașinilor de spălat

foto/ Faceboo Marcel Ioan Bolos

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a anunţat că sunt în pregătire noi vouchere de care ar putea beneficia 220.000 de români şi anume familiile care au peste cinci copii, persoanele care nu pot munci sau cele vârstnice care trăiesc fără niciun sprijin.

Voucherul ar putea fi folosit pentru renovarea casei sau schimbarea unor electrocasnice precum frigiderul, aragazul sau maşina de spălat, a adăugat ministrul PNL.

„Aici avem două tipuri de vouchere. Este voucherul pentru condiţiile de locuire, de reparare a locuinţelor, de 4.000 lei/voucher. Şi avem şi voucherul pentru echipamentele electrocasnice. Aici discutăm de cele trei electrocasnice esenţiale, precum aragazul, maşina de spălat şi frigiderul, pe care încercăm să le acordăm pentru a asigura integrarea socială a beneficiarilor. Şi acestea vor fi în valoare tot de 4000 de lei”, a explicat Boloș la Antena3.

Potrivit ministrului, 220.000 de familii vor fi beneficiare ale acestor vouchere.

Distribuie informația
Alte știri