Marcel Boloş: Voucherele de 250 de lei vor fi alimentate cu bani în această săptămână

Foto: stirileprotv.ro

Voucherele de 250 de lei vor fi alimentate cu bani ân această săptămână. Anuntul a fost făcut de ministrul Marcel Boloş.

„1.000 au fost încărcate în cursul zilei de vineri. Urmează, de luni, ca toate celelalte 300.000 de carduri care au fost deja distribuite să fie încărcate, banii există în conturi, au fost transferați de la Ministerul Finanțelor pentru întreaga tranșă de 700 de milioane de lei, deci nu avem probleme de lichiditate, singura problemă este că trebuie să se emită cardurile și să le putem distribui conform angajamentelor pe care ni le-am asumat, spune minustrul.

Săptămâna următoare o altă tranșă de 500.000 de carduri va fi gata și vor fi distribuite. 

„Am menționat că procesul de trimitere a cardurilor este unul destul de anevoios, pentru că este vorba de suportul de plastic, dar și de microcipare, dar ne vom încadra în calendar”, a afirmat Marcel Boloşs.

Tichetele, oferite pe suport electronic (card), au o valoare nominală de câte 250 lei şi sunt destinate persoanelor aflate în situaţii de deprivare materială sau risc de sărăcie. Această iniţiativă este cea mai importantă de acest gen derulată până acum în România, din perspectiva numărului de beneficiari.

Distribuie informația
Alte știri