Marcel Ciolacu: Impozitarea marilor companii cu 1% din cifra de afaceri este o măsură bună, corectă 

Premierul Marcel Ciolacu apreciază că impozitarea marilor companii cu 1% din cifra de afaceri este „o măsură bună, corectă” şi face apel la consecvenţa PNL, partenerul de coaliţie al PSD, în privinţa acestui subiect.

„Eu cred că este o măsură bună, corectă, am şi comunicat cu reprezentanţii marilor companii, eu nu pot să accept ca după 15 ani, anumite companii care au fost timp de 15 ani în pierdere, să continue această practică. Sunt şi companii ale statului român care sunt în pierdere şi cred că după 32 de ani de democraţie, ar fi cazul să facem curăţenie şi acolo (….). Eu cred că partenerii de coaliţie de la Partidul Naţional Liberal sunt nişte oameni serioşi, ca şi noi, de la Partidul Social Democrat. Nu putem veni cu alte măsuri şi alte modificări după ce (…) a fost promulgată acum câteva zile, trebuie să fim oameni serioşi şi consecvenţi”, a declarat, sâmbătă, Marcel Ciolacu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri