Marcel Vela: Puteți merge, începând cu 15 mai, unde doriți dumeavoastră

Data de 15 mai este şi data de când vom putea circula liber fără niciun fel de restricţie, deşi liderii politici vorbeau până acum de limite de deplasare.

Aceste limite nu se pot impune, a explicat ministrul de Interne Marcel Vela, așa că vom putea ieși din localitate şi vom putea merge oriunde, fără să fie nevoie să justificăm motivul deplasării.

Puteți să părăsiți localitatea fără a ține cont de limita de municipiu sau de limita de județ. Așadar nu este impusă o limită pentru că era foarte dificil e impus limita în aceste zone metropolitane și în consecință nu va exista o limită teritorial administrativă  în cadrul căreia să vă puteți deplasa. Puteți merge, începând cu 15 mai, unde doriți dvs., respectând  regulile impuse în ordonanțele militare, reguli care vor fi preluate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență în sensul în care să păstrați distanța socială și să îndepliniți toate condițiile care țin de igiena personală, a transmis ministrul de Interne Marcel Vela.

Alte știri