Mare petrecere mare! Locuitorii din Salonta sarbatoresc zilele orasului

Zilele Salontane se deschid, vineri, 19 mai , la ora 17, printr-o paradă prin centrul oraşului, cu şcolari ce vor purta baloane şi steguleţe, conduşi de trupa de dans Arny Dance. La ora 18, salontanii vor avea parte de un show dat de magicienii Eduard şi Bianca, urmaţi de Ansamblul de dansuri populare Toldi. De la ora 21.30, pe scena va urca Anda Adam, iar de la ora 22.20 V-tech.

Cele mai multe evenimente din cadrul Zilelor Salontane sunt concentrate sâmbătă, 20 mai, începând cu un concurs de gătit bocracs, care va debuta la ora 9. Campionatul de atelaje, cu probe acrobatice, va debuta la ora 10, în acelaşi timp cu un concurs de baschet, urmat de o gală de box. Organizatorii au pregătit şi drifturi cu maşini tuningate, show-ul fiind programat să înceapă la ora 16 în faţa Casei de Cultură „Zilahy Lajos”. Programul artistic în zona pieţei va începe la ora 18 cu mai mulţi artişti locali, urmaţi pe scenă de Fiesta (ora 21.30), Stan şi Span (ora 22.20) şi Voltaj (ora 23). Seara va fi încheiată cu un foc de artificii.

Zilele Salontane vor continua duminică seară cu noi show-uri, între care un concert dat de Randi, de la ora 20.30, respectiv unul susţinut de Kowalsky şi Vega, de la ora 21.30. Participarea la toate evenimentele cuprinse în Zilele Salontane este gratuită.

Distribuie informația
Alte știri