Marea Unire celebrată în comuna Remetea. Invitat de onoare, Veta Biriș

Primăria comunei Remetea, în parteneriat cu Centrul județean pentru Conservarea și Promovării Culturii Tradiționale Bihor organizează luni, 28 mai în comuna Remetea un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul va începe la ora 11 cu dezvelirea unei placi comemorative la Primăria comunei și un program artistic al Școlii gimnaziale nr. 1 Remetea.

Manifestările vor continua la Meziad, cu dezvelirea unei plăci comemorative plasate pe Biserica ortodoxă Meziad. Va urma, în curtea căminului culturaldin Meziad, dezvelirea unui bust închinat lui Teodor Cornea, reprezentantul comunei la Marea Unire din 1918.

După alocuțiunile oficialităților, Fanfara Garnizoanei Oradea va susține un program de muzică militară. De la ora 14:40 va urma un program artistic susținut de Ansamblul artistic profesionist ”Crișana” și de îndrăgita interpretă Veta Biriș.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri