Marius Copil: “Anul viitor îmi doresc să câştig un titlu ATP”

Tenismenul cu origini bihorene Marius Copil are aspiraţii mare, justificate. A fost finalist în 2018 la turneele de la Sofia şi Basel şi e numărul 61 în clasamentul mondial. Dorinţa lui e ca în 2019 să câştige un titlu ATP.

„Mă bucur să aud că domnul Ţiriac mă vede în top 20, îmi dă încredere să trag mult mai tare la antrenamente, pentru că ştiu că dânsul nu oferă laude aşa de uşor. Dacă e posibil top 20? Orice e posibil cu puţină şansă şi să fiu sănătos. Eu am încredere în mine, dau tot ce am mai bun la fiecare antrenament. Ştiu că sunt serios şi sper să fiu răsplătit. Am un staff nou, ne înţelegem foarte bine şi cred că facem o echipă perfectă”, a adăugat jucătorul român.

Jucătorul de tenis Marius Copil a participat, miercuri, la un eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 5 ani de la inaugurarea Ţiriac Collection, prima galerie privată deschisă publicului în România, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători din lume, conform agerpres.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri