Marius Roșu: Ne dorim performanță dar nu uităm că sportul șlefuiește emoțiile

ACS Focus Oradea a pornit în noul an cu obiective îndrăznețe, stabilite de antrenorul de karate shotokan, Marius Roșu.

”Obiectivul principal al clubului este de a le arăta copiilor, si nu numai, cât este de important și de frumos sportul. Desigur, ne dorim performanță  dar nu uităm că sportul șlefuiește emoțiile. Vrem să-și învingă aceste emoții, prin încrede. Dă-i formăm și să-i pregătim pentru viață în cel mai frumos mod posibil”, a declarat Marius Roșu.

Strict privitor la performanță, antrenorul își dorește medalii la campionatul național dar și la proxima mare competiție care va urma, Openul Slovaciei cu peste 3.500 de sportivi la start.

”Vream și o medalie la Youth League, similara competiției din fotbal, mai ales că în luna decembrie, am fost aproape de obiectiv prin Markus Marmolejo, care a câștigat patru meciuri în competiția desfășurată la Veneția și s-a clasat, în final, pe locul 7”, a adăugat Marius Roșu, centura neagră 2 dan. 

Sportivii de la ACS Focus și-au făcut deja ”încălzirea”, cu mai multe locuri 1, la Cupa Regională de kempo, desfășurată la Casa Tineretului din Oradea. Kempo este o disciplină adorată de sportivi, care vine în completarea activității de karate shotokan. 

Antrenamentele se desfășoară în două locuri: Bd. Dacia nr 106 unde luni și miercuri avem antrenamente pentru începători de la 17:30 la ora 19:00 respectiv avansați între orele 19:00. Orele sunt aceleași marți, joi și vineri la sala Dinamic Studio (fosta fabrică Miorița).

Distribuie informația
Alte știri