Marius Sabau isi ia ramas bun de la oradeni

Atunci cand rostim proverbul, „Omul sfinteste locul” ne gandim la acei oameni in urma carora se vede ceva. E si cazul lui Marius Sabau cel care a generat adevarate explozii de culoare si parfum in Parcul Libertatii. In urma cu cateva zile talentatul florar a postat in online un mesaj de multumire adresat oradenilor si a anuntat ca paraseste definitiv urbea de pe Crisul Repede. Se va muta, cu familia, peste hotare.

Marius Sabau a devenit celebru in toata tara la inceputul primaverii lui 2017. Atunci a investit in jur de 4000 de euro pentru a infrumuseta Aleea Anna Marossy din Parcul Libertatii, cu mii de lalele care isi deschideau petalele rand pe rand pana la sfarsitul lunii mai. In parc, Marius Sabau a adus un foisor si o pianina, instrumentul muzical fiind la dispozitia oricarui dorea sa-si etaleze talentul.

Vara trecuta oradenii dar si turistii au putut admira, zilnic, crinii regali, albi si roz-magenta de mari dimensiuni, dar si hortensiile, albe, albastre, mov, plantate de talentatul horticultor. Iti multumim Marius pentru ca ai dat o pata de culoare si parfum unei zone din inima orasului Oradea.

Alte știri