“Masa tradiţională Lions”, la o nouă ediţie

Ziua de 18 decembrie 2019 a fost una specială pentru persoanele mai puţin norocoase, deoarece ca în fiecare an, în luna decembrie, cele două cluburi Lions din comunitatea noastră: Clubul Lions Oradea şi Clubul Lions Oradea 22 nu rămân indiferente la problemele semenilor lor şi oferă “Masa tradiţională Lions”.

Evenimentul a avut loc la Colegiul “Mihai Viteazul” din Oradea, unde un număr de 140 de persoane s-au bucurat de un meniu variat, oferit cu mult drag de către membrii celor două cluburi şi un pachet cu produse de bază, evenimentul reprezentând o punte de legatura între aceştia si comunitatea care are nevoie de sprijinul nostru. Evenimentul a fost deschis prin intonarea Imnului Naţional al României, Imnul Lions şi binecuvântarea preotului Roman Eduard de la Seminarul Teologic Greco – Catolic.

Preşedintele Clubului Lions Oradea, dl Manuel Seleş, alături de dna Maria Domuţa, preşedinta Clubului Lions Oradea 22 le-au urat celor prezenţi să se bucure alături de cei dragi de sărbători liniştite şi frumoase şi să ştie că cele două cluburi Lions sunt şi vor fi întotdeauna alături de ei şi vor susţine proiecte sociale menite să îi scoată din starea de vulnerabilitate ori de câte ori va fi nevoie. Cele două cluburi susţin de asemenea , copiii şi tinerii cu rezultate deosebite la învăţătură, persoanele cu dizabilităţi, vârstnicii şi cei lipsiţi de căldura unui cămin. “Am sprijinit comunitatea prin programe de sănătate gratuite şi suport familiilor fără adăpost” a precizat preşedintele Clubului Lions Oradea, dl Manuel Seleş.

Clubul Lions Oradea şi Clubul Lions Oradea 22, pe lângă implicarea în numeroase proiecte destinate comunităţii locale, oferă şanse unui tânăr talentat, face o bucurie unei persoane vârstnice, oferă speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap. We serve!

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri