Mascota Tedi vine în Orășelul Copiilor, la o lecție deschisă pentru cei mici

Mascota Tedi va fi prezentă vineri, 17 mai, începând cu ora 10.30, în Orășelul Copiilor, pentru o lecție deschisă de prevenire, jocuri și surprize destinate celor mici.

În cadrul activității, polițiștii de prevenire bihoreni îi vor întâlni pe elevii celor două școli din județul Bihor care au fost premiate de firma „Maspex România” pentru activitățile realizate în cadrul Programului „Şcoala Siguranţei Tedi” , respectiv cei de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Oradea și cei de la Școala Creștină Privată din Tinca.

Polițiștii bihoreni le vor prezenta copiilor regulile pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, precum și în perioada vacanțelor.

Totodată, în Orășelul Copiilor din Oradea vor fi amplasate standuri tematice, prin intermediul cărora copiii vor avea posibilitatea să îi întâlnească pe polițiștii rutieri, de proximitate, dar și pe polițiștii de la acțiuni speciale. Aceștia vor interacționa cu copiii, îi vor informa cu privire la potenţialele pericole şi le vor furniza soluţii, prin metode educative atractive, adecvate vârstei lor.

Foto: observatorbn.ro

Distribuie informația
Alte știri