Mașină abandonată pe str. Moldovei din Oradea, ridicată de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că, în cursul zilei de joi, 28 aprilie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Fiat, având număr de înmatriculare BH 69 ADR, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Moldovei, nr. 72.

Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

Distribuie informația
Alte știri