Mașină abandonată, ridicată de pe domeniul public al municipiului Oradea

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de azi, 06 decembrie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea autovehiculul marca Dacia Logan, având număr de înmatriculare B 73 XRN, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Calea Borșului, nr. 7. 

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Distribuie informația
Alte știri