Mașină abandonată, ridicată de pe domeniul public al municipiului Oradea

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că, în cursul zilei de miercuri, 1 februarie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Volkswagen, având număr de înmatriculare SJ 03 BUM. Acesta se afla pe strada W. Shakespeare, fiind considerat abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002. 

Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal nu se prezintă în vederea ridicării, autovehiculul va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

Distribuie informația
Alte știri