Mașină considerată abandonată, ridicată de pe domeniul public al municipiului Oradea

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de miercuri, 7 iunie 2023, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3 (spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar), autovehiculul marca Ford, având numărul de înmatriculare BH 07 ZCX, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Vavilov, nr.12. 

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

Distribuie informația
Alte știri