Mașină în flăcări pe strada Simion Ștefan din Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

În dimineața zilei de miercuri, 2 septembrie a.c., la ora 06.41, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate să intervină pe strada Simion Ștefan din municipiu, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism.

La sosirea gărzii de intervenţie, flăcările se manifestau violent în partea din față a mașinii. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate (în 6 minute de la primirea apelului prin 112), reușind astfel să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul și la un alt autoturism aflat la mai puțin de un metru de autovehiculul incendiat.

 În urma producerii evenimentului, au ars circa 40% din materialele combustibile din compartimentul motor și o parte din instalația electrică și s-au degradat capota, parbrizul, aripa și anvelopa față.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICă din Parcul Industrial Borș ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR Asolvent studii superioare economice Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel); CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri