Mașini noi la Poșta Română

Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat 200 de autoutilitare cu care reînnoieşte parcul auto, ca parte din procesul de modernizare a Companiei. Maşinile vor ajunge la angajaţi poştali din întreaga ţară.

Noile autoutilitare ale Poştei Române au fost prezentate publicului astăzi, în parcarea Pieţei Constituţiei din Bucureşti. Achiziţia numără 30 de maşini Renault Master şi 170 Renault Express, iar investiţia s-a ridicat la valoarea de 19 milioane de lei fără TVA. Conform contractului cu furnizorul, suma acoperă şi asigurările RCA şi Casco, pentru o durată de un an.

„Cu această investiţie am mai făcut încă un pas spre modernizarea şi creşterea mobilităţii companiei. Cele 200 de maşini reprezintă aproximativ 20% din parcul auto al Poştei. Continuăm să reînnoim parcul auto vechi, lucru care ne va ajuta să optimizăm calitatea serviciilor de coletărie. Poşta livrează, în acest moment, foarte multe produse şi servicii. Ţintim să ne specializăm pe câteva produse bune şi acolo să oferim calitate”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Modernizarea Companiei este un proces în continuă desfăşurare. Aceasta presupune nu doar investiţii în parcul auto, ci şi în digitalizare, automatizare şi în reţeaua logistică de pe întreg teritoriul ţării.

Distribuie informația
Alte știri