Măsuri împotriva COVID-19 la Cimitirul Municipal din Oradea

În vederea prevenirii răspândirii COVID-19, Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca la slujbele de înhumare din Cimitirul Municipal Rulikowski să participe doar membrii familiei și rudele apropiate.

Cei care participă la slujbele de înmormântări sunt sfătuiți să nu mai aducă coroane de flori, care pot fi o posibilă sursă de răspândire a COVID 19.

La Cimitirul Municipal Rulikowski, programul nu a fost modificat. Au fost luate, însă, unele măsuri de prevenție, menite să stopeze răspândirea noului virus.

Astfel, începând de luni, 16 martie 2020, publicul nu mai are acces în incinta birourilor din cadrul Administrației Cimitirului.

„Pentru programarea înmormântărilor și alte plăți, a fost amenajat un birou cu deschidere la exterior, prin intermediul căruia sunt preluate documentele de la cetățeni și predate mai departe pentru prelucrare și programare”, precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea, care le mai recomandă celor care participă la slujbele de înhumare sau pur și simplu vin să efectueze plăți să păstreze o distanță semnificativă de 1,5 m față de celelalte persoane din preajma lor.

Loredana Buz

Consilier relații publice ADP Oradea

Distribuie informația
Alte știri