Măsuri luate ca urmare a creșterii numărului de cazuri Covid-19 în sudul Bihorului

Distribuie pentru prietenii tăi:

Astăzi, 14 august, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bihor, sub conducerea prefectului Dumitru Țiplea. 

În cadrul ședinței s-a decis desemnarea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Beiuș ca Secție exterioară a Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu Oradea” (SCMO). Secția de Boli Infecțioase din Beiuș are 24 de paturi și va deveni operațională ca Secție exterioară a SCMO începând cu data de astăzi, 14.08.2020. Hotărârea a fost adoptată ca urmare a creșterii numărului de cazuri Covid-19 în Sudul județului Bihor, în decursul acestei luni.

Tot în contextul măsurilor de prevenție împotriva răspândirii Covid-19 la nivelul județului, a fost analizată situația centrului de bătrâni al Asociaţiei “Episcop Nicolae Popovici“ din localitatea Băița, unde a fost confirmat un număr ridicat de cazuri pozitive. Pentru a preveni extinderea în comunitate a noului coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Bihor va emite o dispoziție de carantinare invididuală pentru fiecare din persoanele aflate în situația de carantină, rezidenți și angajați, conform prevederilor legale în vigoare.

Ultimul punct al ședinței a vizat aprobarea obiectivelor de investiții ale Administrației Bazinale de Apă Crișuri, necesare a fi efectuate în regim de urgență în vederea prevenirii unor eventuale pagube localităților riverane cursurilor de apă. Prin urmare, s-a aprobat suma de 100.000 de lei pentru lucrări pe cursul râului Crișul Negru, în raza comunei Lunca, localitatea Șuștiu, urmând ca prefectul județului Bihor să înainteze un proiect de Hotărâre de Guvern pentru alocarea acestor bani.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri