Măsuri luate de Primăria Ștei pentru a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19

Foto: facebook

Avându-se în vedere contextul epidemiologic actual, referitor la adoptarea unor măsuri în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu Coronavirus (COVID-19), Primăria Orașului Ștei, informează cetățenii orașului că începând cu data de 20.03.2020 se vor efectualucrări de dezinfecție cu substanțe autorizate de Ministerul Sănătății, pentru profilaxia sanitară umană, pe domeniul public (trotuare, străzi, parcuri, locuri de joacă pentru copii), Piața Agroalimentară, alte instituții și zone publice, în funcție de necesități.

Totodată vă informăm că începând cu data de 23.03.2020, activitatea Pieței Agroalimentare Ștei, va fi suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Rugăm cetățenii orașului să rămână pe cât posibil, la domiciliu şi să nu întreprindă alte acțiunii care să favorizeze răspândirea virusului COVID-19. Solicităm cu insistență, ca persoanele cu regim de IZOLARE LA DOMICILIU să nu îşi părăsească reşedinţa, sub rezerva sancţiunilor penale!

De asemenea, solicităm cetățenilor să anunțe organele de poliție, în cazul în care observă una sau mai multe persoane sosite din țările declarate cu risc de îmbolnăvire epidemiologic și care nu respectă regimul de izolare la domiciliu.

Dragi şteieni, limitarea şi înlăturarea pe plan local a conescinţelor pandemiei Covid – 19, depinde de fiecare dintre noi şi vă rugăm să ne fiţi alături în această acţiune comună în lupta împotriva ei.

Distribuie informația
Alte știri