Măsuri luate de Primăria Ștei pentru a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19

Foto: facebook

Personalul Primăriei orașului Ștei, dotat cu echipamente de protecție și instruit pentru respectarea măsurilor de siguranță și a distanțării sociale, este implicat activ în prevenirea și combaterea contaminării cu virusul Covid-19. Din data de 12 aprilie o singura persoană din cele 36 mai este izolată la domiciliu, în Ștei.

Zilnic, angajații primăriei dezinfectează străzile și trotuarele din oraș, punând accent pe zonele cu circulație mai intensă (intrările în instituții publice, în blocurile de locuințe și case).

În perioada 13-16 aprilie, toți locuitorii de la casele particulare din oraș vor primi soluții pentru dezinfecție, distribuite de către personalul primăriei.

Primăria a identificat un număr de 38 de persoane cu vârsta peste 65 de ani, din grupuri vulnerabile fără susținători, care primesc sprijin, pe toată durata stării de urgență. Această listă poate fi completată. Începând din data de 10 aprilie, Piața Agroalimentară funcționează, dar cu o serie de restricții legate de respectarea normelor prevăzute în ordonanțele militare și în regulamentul propriu al pieței, care vizează in principal distanțarea socială și folosirea măștii de protecție, atât de către vânzători cât și de către cumpărători.

Accesul în incinta pieței se va face sub supravegherea angajaților primăriei și a agenților de pază, iar între orele 11-13 în piață vor avea prioritate persoanele care au o vârstă mai mare de 65 de ani.

Distribuie informația
Alte știri