Măsuri luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului, la Beiuș

Distribuie pentru prietenii tăi:

Consilul local al municipiului Beiuș, a dispus alocarea sumei de 500.000 lei pentru gestionarea situației de urgență datorată pandemiei de COVID-19.

”În contextul situației epidemiologice determinate de răspândire noului coronavirus, începând cu data de 24 martie se închid sectoarele C și D din cadrul Pieței Agroalimentare a municipiului Beiuș, inclusiv spațiile comerciale care nu comercializează produse alimentare. Sectoarele A și B vor rămâne deschise, precum și spațiile comerciale destinate comercializării produselor alimentare. Întreaga zonă va fi dezinfectată zilnic între orele 16-18.”, anunță administrația Pieței Agroalimentare Beiuș.

”Vom putea asigura și dezinfecția străzilor din municipiul după finalizarea procedurii de atribuire a contractului, lucru care se va întâmpla în cursul acestei săptămâni”, a declarat , Petru Mlendea-Căluș , edilul urbei de pe Crișul Negru.

La Beiuș sunt 37 de persoane izolate la domiciliu si 2.000 de vârstnici care vor fi ajutati să depășească cu bine această pandemie.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri