Măsuri menite a evita aglomeraţia de la ghişeele Serviciului de Pașapoarte din Bihor

Cancelaria Prefectului judeţul Bihor face apel la persoanele care doresc să solicite documente de călătorie să se programeze on-line pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/, accesând judeţul Bihor, pentru a evita aglomeraţia de la ghişeele de preluare cereri.

Cei care nu au posibilitatea să facă o rezervare on-line pot obține o programare pentru ziua în curs, în baza unui număr de ordine obținut de la ghișeul de eliberări al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. În ambele situații, cetățenii se vor prezenta la ora programată, cu documentele prevăzute de lege și dovada achitării taxei aferente.

Autoritățile mai informează că pe platforma epasapoarte.ro puteți verifica statusul cererii dumneavoastră după numărul de cerere sau după CNP și data depunerii cererii, accesând următorul link https://epasapoarte.ro/verifica/.

Totodată, paşapoartele simple electronice pot fi trimise la adresa de domiciliu, prin Poşta Română, la solicitarea scrisă a acestora, serviciile de curierat fiind suportate de către solicitanţi. Această măsură vine în întâmpinarea cetăţenilor, pentru evitarea aglomerației la eliberarea documentelor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri