Materiale sanitare pentru toți cei care sunt în linia întâi în Bihor

Foto: crisana.ro

Două aeronave Boeing 737 ale companiei Tarom au adus miercuri, 15 aprilie, fiecare la Oradea câte 10 tone de materiale sanitare importante pentru buna funcţionare a spitalelor din urbea de pe Crișul Repede.

Combinezoanele şi măștile transportate fac parte din contractul de import din care am mai venit la sfârşitul săptămânii trecute 37 de tone de materiale sanitare, a spus primarul Ilie Bolojan.

Tot el precizează că a treia aeronavă Boeing 737 va aduce până la sfârșitul acestei săptămâni ultimul transport, încă 10 tone de materiale sanitare, fiind asigurate astfe; materiale sanitare pentru toate spitalele și pentru toți cei care sunt în linia întâi în județul Bihor.

„Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit şi au susținut ca aceste produse vitale să ajungă în siguranță la noi: transportatori, celor care ne-au garantat plățile, autorităților care ne-au susţinut, donatorilor și tuturor celor care au dat o mână de ajutor …Toate costurile vor fi prezentate în mod transparent. În tot cazul, oamenii din linia întâi au echipamente iar economiile realizate de spitale și primărie sunt consistente. Doi oameni au o contribuție majoră la acest import: Gheorghe Carp – directorul Spitalului Județean și Mihai Jurca – directorul APTOR. Respect!, a precizat pe pagina sa de socializare edilul Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri