Meteorologii anunta vremea pentru urmatoarele doua saptamani in Crisana

În Crișana, pe 28 februarie vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime de 18 grade.

În prima zi de primăvară se va răci accentuat, astfel că media maximelor pe întreaga regiune nu va mai depăși 10 grade. În zilele care vor urma, până în jurul datei de 5 martie, maximele termice vor crește din nou până la o medie de 17 — 18 grade. Ulterior, valorile termice vor scădea treptat, astfel că, între 9 și 12 martie, media lor se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Variații vor avea și temperaturile minime, astfel că mediile lor vor fi între zero grade (în dimineața de 2 martie) și 6 grade (în ultima dimineață din luna februarie și în prima dimineață din luna martie).

Va ploua în data de 1 martie și din nou, trecător, după data de 5 martie. În restul intervalului, doar izolat vor fi condiții de ploaie slabă.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri