Maurizio Miele este noul preparator fizic al echipei FC Bihor!

De pregătirea fizică a jucătorilor echipei de seniori a clubului FC Bihor se va ocupa din acest sezon Maurizio Miele!

Născut la 12 august 1968 la Pompei, în Provincia Napoli din Italia, Maurizio Miele este absolvent al Institutului de Educaţie Fizică din Napoli, masterand în Ştiinţe Sportive la Universitatea din Roma şi vine cu o experienţă îndelungată ca preparator fizic al Academiei lui Lazio. Ulterior, el a activat la nivel de seniori în Serie B din Italia, dar şi în soccerul american, unde a avut mai multe angajamente.

Maurizio Miele vine la FC Bihor însă, după ce ultima dată a activat în Bulgaria, la Beroe.

Cu peste douăzeci de ani de experiență în organizare, planificare, management şi responsabilitate în ce priveşte pregătirea fizică, Maurizio aduce cu el un bagaj de cunoştiinţe care, suntem convinşi, vor conta mult în pregătirea fotbaliştilor noştri.

Clubul FC Bihor Oradea îi transmite bun venit preparatorului fizic Maurizio Miele şi mult succes alături de echipa roş-albastră!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri