Maxim Țugulea de la LPS CSM Oradea, la primul succes internațional important

Foto: csmoradea.ro

Maxim Țugulea, sportiv legitimat la LPS CSM Oradea, a obținut un rezultat de excepție la Cupa Europeană de Judo pentru Juniori (U21) de la Slovenj Gradec. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 29-30 Iunie anul curent, în Slovenia.

Sportivul antrenat de către Dan Fâșie și Emil Morar a obținut medalia de argint în cadrul competiției 81 Kg masculin. Așadar, el a avansat în finala probei.

Maxim Țugulea este la primul succes internațional important. Prin acest rezultat, el face un pas important în nominalizarea pentru participarea la Campionatele Europene și Campionatele Mondiale de juniori. Acestea se vor desfășura în luna Septembrie 2024, la Tallinn (Estonia), respectiv in octombrie la Dușambe (Tadjikistan).

Țugulea este elev la LPS-CSȘ Bihorul Oradea. El a absolvit clasa a 11-a, avându-l diriginte prof. Robert Olah și este legitimat la LPS – CSM Oradea unde este pregătit de Dan Fâșie și Emil Morar.

La sfârșitul lunii Iulie anul curent, Maxim Țugulea va participa la o altă etapă de Cupa Europeană la Juniori, programată a se desfășura la Berlin (Germania).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri