Meci de senzaţie în calificările primului Grand Slam din 2022. Una dintre protagoniste, bihoreanca Irina Bara

România a pornit cu cinci sportive în calificările primului Grand Slam din 2022 (17-30 ianuarie) însă, după primele două runde, a rămas cu o singură jucătoare care poate ajunge pe tabloul principal. Iar asta pentru că, Gabriela Lee-Talabă (226 WTA), Mihaela Buzărnescu (124 WTA) şi Irina Fetecău (215 WTA) au părăsit, ieri, calificările, fiind învinse, în corpore, în primul tur. Iar cele două românce care avansaseră în runda a doua s-au întâlnit, miercuri, în meci direct. Este vorba despre Alexandra Ignatik-Cadanţu (211 WTA) şi Irina Bara (136 WTA).

Partida a durat aproape trei ore şi a fost presărată cu răsturnări spectaculoase de scor. În primul set, Irina a condus cu 5-0, dar Alexandra a avut o revenire de senzaţie, izbutind să-şi adjudece şapte ghemuri la rând şi să câştige cu 7-5. Şteianca a depăşit momentul critic în setul secund în care s-a impus cu 6-1. Ignatik a revenit la conducere în setul decisiv (3-1), dar apoi a fost rândul Irinei să revină spectaculos şi să se impună cu 6-4.

În meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal, Irina Bara o va înfrunta pe Viktoriya Tomova (26 de ani, Bulgaria, locul 119), cap de serie numărul 5.

Pentru cele două victorii din calificări, tenismena din bihoeși-a asigurat 31.700 euro și 30 de puncte WTA.

Pe tabloul principal sunt direct calificate Simona Halep, cap de serie numărul 14, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. Meciurile de pe tablourile principale de simplu de la Melbourne vor începe luni, 17 ianuarie.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri