Meci greu pentru elevii lui Cristian Achim. Intalnesc liderul, in deplasare

Baschetbalistii oradeni joaca, astazi, impotriva celei mai în formă echipe a momentului, U BT Cluj-Napoca. Meciul, ce se va desfăşura în Sala „Horia Demian”, va conta pentru etapa a 28 –a a Ligii Naţionale, va incepe la ora 18 si va fi transmis pe Digi4 Sport. Va fi cea de-a 5-a confruntare în actualul sezon competiţional, precedentele patru fiind adjudecate de căte formaţia pregătită de Mihai Silvăşan.

„Pentru adversarii noștri va fi un meci fără o miză reală, deoarece ei nu au cum să-și mai modifice poziția în clasament. Ei vor fi pe primul loc, indiferent ce se întâmplă. Va fi un test util, dar nu ne va arăta adevărata față a lor, cum tot din același considerent nu ne va arăta nici adevărata față a noastră. Nu este un meci crucial pentru nimeni. Eu cred în faptul că noi jucăm foarte bine meciurile cu miză. După ultimul meci cu Clujul ne-am gândit că ar trebui să câștigăm următoarele patru meciuri. Evident era limpede că nu are cum să fie ușor. Până la urmă, noi luăm fiecare meci în parte și încercăm să îl câștigăm. Aceasta este abordarea noastră. Dacă reușim să câștigăm e foarte bine, iar dacă pierdem, în acest moment al sezonului, nu este o tragedie”, a afirmat antrenorul oradenilor, Cristian Achim.

După turul primei grupe valorice a Ligii Naţionale, U BT Cluj ocupă primul loc cu 43 de puncte, avand 20 de victorii şi 3 înfrângeri în total, în timp ce CSM CSU Oradea se situează pe poziţia a IV-a, cu 36 de puncte, după 13 victorii şi 10 înfrângeri acumulate.

Alte știri