Meciul cu numărul 75 în cupele europene pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea revine în fața propriilor susținători. Echipa susține cel de-al 75-lea meci internațional.Roș-albaștrii primesc vizita lui Sporting CP Lisabona, campioana în exercițiu a Portugaliei și echipă ce a câștigat deja primul trofeu al sezonului 2021/22 în țara de proveniență.

Partida contează pentru etapa a 5-a din Grupa K în TOP 16 FIBA Europe Cup. Este o restanță și ultimul meci din faza a 2-a a grupelor amintitei competiții. Jocul are miză drept locul 1 în grupă, adică avantajul terenului propriu în sferturile de finală ale întrecerii.

Ambele protagoniste sunt deja calificate în fazele eliminatorii. Ele au 4-1 la general. Roș-albaștrii au fost învinși de Benfica Lisabona, în timp ce lusitanii au cedat în partida tur cu CSM-ul, scor 83-77.

Meciul de la Arena Antonio Alexe se desfășoară vineri (18.02), ora 19:00. Toate biletele scoase la vânzare pentru acest meci au fost epuizate. Abonamentele sunt valabile. Jocul va fi transmis în direct la DigiSport, dar și pe canalul YouTube FIBA – The Basketball Channel.

Distribuie informația
Alte știri