Meciul dintre FC Bihor – Phoenix Buziaş s-a terminat la scorul de 1-1

Cu nouă schimbări în primul 11 faţă de jocul anterior, FC Bihor Oradea a remizat doar, marţi seara, în etapa cu numărul 7 din play-off-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a.

Având în vedere că vineri a jucat, iar sâmbata care urmează este programat derby-ul cu Poli Timişoara, antrenorul Florin Farcaş a luat decizia ca la partida cu Phoenix Buziaş să odihnească mai mulţi jucători din echipa de bază şi să le dea credit şi celor care până acum au evoluat mai puţin. Astfel, faţă de partida cu CSC Peciu Nou din Vinerea Mare, doar Ricardo Farcaş şi Sergiu Jurj au fost titulari şi de această dată.

În poartă a fost Radu Bob, iar în apărare a debutat pe partea dreaptă juniorul Denis Cociuba. De asemenea, George Cherman a fost titularizat pentru prima dată în acest sezon, iar în repriza a doua şi-a făcut apariţia, de asemenea, pentru prima oară în acest an competiţional într-un joc oficial fundaşul central Andrei Gal, care vine după intervenţia chirurgicală. Cu toate acestea, echipa orădeană a dominat jocul de la Stadionul Iuliu Bodola, a marcat un gol, a ratat un penalty, dar a şi primit pentru prima oară după cinci etape un gol. Ca urmare, scorul final a fost 1-1.

Golgheterul Sergiu Jurj a fost cel care a deschis scorul în minutul 39, după ce tot el a ratat un penalty în minutul 35. În partea a doua, echipa din Buziaş a reuşit să restabilească egalitatea, după o gravă greşeală în defensiva bihoreană în minutul 54, când a marcat Remus Bobocea. Pe final, orădenii au alergat după golul victoriei, şi-au creat ocazii periculoase, dar nu au avut luciditatea să înscrie şi golul care să le aducă toate cele trei puncte.

Distribuie informația
Alte știri