Meciul FC Bihor-Poli Timișoara se va juca în nocturnă. Hai la stadion!

Meciul cu Poli Timişoara, pe care formaţia FC Bihor îl va disputa pe teren propriu pe data de 18 noiembrie se va disputa în nocturnă, cu începere de la ora 17, au anunțat oficialii clubului orădean.

Astfel, echipa noastră va susţine ultimul joc de pe teren propriu din acest an la lumina reflectoarelor, aşa cum şi-au dorit mai mulţi suporteri roş-albaştri. De altfel, decizia a fost luată ţinând cont şi de doleanţele suporterilor, care au apreciat spectacolul fotbalistic de la jocul cu Phoenix Buziaş, disputat, de asemenea, la lumina reflectoarelor.

Partida cu Poli Timişoara, care va avea loc, astfel, sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 17, la Stadionul Iuliu Bodola, va conta pentru etapa a 13-a a campionatului Seriei a 8-a a Ligii a III-a şi se va constitui derby-ul seriei, întrucât se vor întâlni primele două clasate.

Ulterior, după partida cu Poli Timişoara, FC Bihor va mai susţine trei jocuri în acest an calendaristic, dar toate în deplasare. Astfel, pe 25 noiembrie vom avea partida de la Socodor, iar pe 2 decembrie cea de la Periam. Ambele aceste meciuri vor avea loc în Liga a III-a. Ultima partidă din 2023 este programată pe 6 decembrie, la Zalău, în Cupa României.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri