Meciuri spectaculoase la Cupa Mădăras ediția I

Clubul sportiv Basti Box în parteneriat cu Primăria Comunei Mădăras a organizat în data de 02 aprilie 2022 Gala de Box internațională Cupa Mădăras ediția I- a/ Memorial Nicolae Talpoș ediția a X a desfășurată în Sala Polivalenta din Comuna Mădăras, localitatea Ianoșda.
În semn de respect pentru implicare în organizarea acestei frumoase competiții au fost premiați în ringul de Box domnul PRIMAR Ing. David Eugen și doamna VICEPRIMAR Vesa Monica Gabriela cărora le mulțumim și pe această cale.
În cadrul galei, au participat 90 de sportivi de la 13 cluburi, 3 echipe din Ungaria- Eger, Debrecen și Beretyoujfalu iar din țară U Cluj, CSM Timișoara, Box Club Arena Cluj, LPS Banatul, CSM Cluj Napoca, BS Boxing Club Aleșd, Oșvat Box Team Girișul de Criș, Crișul Oradea și echipa gazdă Basti Box.

Performerii Basti Box și au adjudecat 18 medalii, 15 de aur și 3 de argint alături de premiul special pentru cel mai tehnic sportiv la feminin – Daiana Andor 57 kg iar la masculin, obținut de Szucs Isti 70 kg astfel:
Sabău Luca 36 kg loc 1
Romocea Laurențiu 52 kg loc 2
Gogan Ciprian 38 kg loc 1
Chirică Emerik 63 kg loc 1
Kertmegy Csaba 70 kg loc 2
Lakatos Krisztina 52 kg loc 2
Ile David 67 kg loc 1
Szucs Isti 70 kg loc 1 și premiul special pentru cel mai tehnic sportiv
Stegari Darius 48 kg loc 1
Haita Florian 44 kg loc 1

Moisă Georgiana 60 kg loc 1
Adumitroaei Darius 50 kg loc 1
Szabo Cristina 50 kg loc 1
Giulia Chiș 52 kg loc 1
Hulea Sava Antonia 46 kg loc 1
Bordaș Joșka 54 kg loc 1
Andor Daiana 57 kg loc 1 și premiul special pentru cea mai tehnică sportivă
Chiș Andrada 60 kg kg loc 1

   Oficialii acestei gale din partea Federației Române de Box, au fost
 • Morovan Vasile, Delegat Tehnic din Cluj Napoca, Vicepreședinte al Colegiului Central al Arbitrilor
 • Mihai Ion, arbitru Olimpic din Timișoara, Vicepreședinte al Colegiului Central al Arbitrilor
 • Ramona Cioca, Secretarul competiției
 • Vârgă Ovidiu arbitru internațional din Salonta
 • Tirean Cosmin arbitru national Baia Mare, Bara Raul, Bondar Alexandru, Incicău Denis, Major Zsolt arbitrii naționali din Salonta
 • Balaj Alexandru crainicul competiției
 • Andreea Ilie Manager Competiție
 • Marina Gogan Manager Comisia de mănuși și echipament
 • „Sunt rezultate foarte bune și încurajatoare pentru sportivi noștri care urmează să participe sâmbătă 09.04.2022 la o nouă gala internațională în localitatea Debrecen din Ungaria unde vor fi flancați de către Antrenorii Forian Ioan și Mărcuț Adrian .
  Mulțumim frumos sponsorilor care ne sprijină necondiționat în activitatea pe care o depunem. Cu această ocazie o felicităm și pe Roxana Hamza, pugilista clubului nostru, membră al lotului national de tineret pentru o nouă participare la Campionatul European de tineret din Bulgaria care se va desfășura în perioada 10.04.- 22.04.2022 la Sofia. Bravo Baby! ” -A ntrenor Club Sportiv Basti BOX Salonta, Sebastian Silaghi
Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri