Medalie de bronz pentru Darius Stegari de la Basti Box Salonta, la Europenele de juniori de la Sarajevo

Darius Stegari de la Basti Box Salonta are 15 ani și este multiplu medaliat pe plan național și la turnee internaționale, având în palmares locul 1 la Cupa României juniori în acest an și medalia de argint la Campionatul Național de cadeți anul trecut.

Recent, a concurat în premieră la Campionatul European de juniori de la Sarajevo.

Pentru un loc în finală, Darius Stegari a luptat în ring cu irlandezul Edward Harty, dar a fost declarat învins, decizia arbitrilor fiind împărțită. Irlandezul a devenit campion european duminică, iar Darius a fost răsplătit cu medalia de bronz, cea mai prețioasă cucerită până acum de sportivul pregătit de Sebastian Silaghi, la Basti Box Salonta.

„A fost o experiență uluitoare pentru mine, fiind la prima participare cu lotul României la Campionatul European. Mi-am propus o medalie, am muncit din greu pentru asta și mă bucur că am reușit. În perioada următoare urmează sa particip la Campionatul Gimnazial unde îmi doresc sa aduc rezultate foarte bune.

Tot ce îmi doresc în acest sport este sa ajung un boxer cunoscut și sper că în 2028 să particip la Jocurile Olimpice, unde la fel îmi doresc să aduc o medalie cât mai strălucitoare pentru România”, a transmis Darius Stegari.

Distribuie informația
Alte știri