Medalii de argint pentru CSM Oradea la Naționalele de seniori la spadă, ediția 2024

În perioada 6-7 aprilie, la Satu Mare, s-au desfășurat Campionatele Naționale și Superliga de Seniori la spadă – ediția 2024. CSM Oradea a fost reprezentată atât în întrecerea individuală, cât și în cea pe echipe, reușind să obțină două medalii.

Delegația oficială CSM Oradea le-a cuprins pe următoarele sportive: Bianca Benea, Alexandra Drăgan, Maria Cimpan și Petra Jurau. Antrenorul echipei orădene este Andrei Timoce, fostul sportiv de înaltă performanță în această disciplină.

În competiția pe echipe, CSM Oradea s-a clasat pe locul al 2-lea, cucerind medalia de argint. Întrecerea a aliniat la start zece echipe si a fost adjudecata de  CSA Steaua 1 București.

Bianca Benea, sportivă legitimată la CSM Oradea, a cucerit medalia de argint în proba individuală de spadă feminin. Ea a fost învinsă de Alexandra Predescu, scor 6-15, în finala competiției.

„Mă declar foarte mulțumit de rezultatul fetelor care au demonstrat și la nivel de seniori ca sunt o echipă unită, puternica și dornică de afirmare. Cele trei fete – Alexandra Drăgan, Cimpan Maria și Petra Jurau – care i s-au alăturat Biancăi Benea din această primăvară sunt sportive din propria pepinieră orădeană formate la Liceul cu Program Sportiv din Oradea”, a declarat antrenorul Andrei Timoce.

Distribuie informația
Alte știri