Medalii de aur și argint pentru pompierii militari bihoreni la Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România

Pompierii militari bihoreni au obținut o medalie de aur și una de argint în cadrul “Campionatului Național de Atletism și Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”.

Competiția, desfășurată în Poiana Brașov, în perioada 16 – 18 mai a.c., a reunit sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Bihorul fiind reprezentat de cinci subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, respectiv al Stației de Pompieri Aleșd: plutonier adjutant șef Nagy Robert, plutonier major Lipai Petru, plutonier major Todoș Marian, plutonier Mălăieş Adrian și sergent major Nicoraș lonuț.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reușit să ocupe primele două trepte ale podiumului la proba “Săritura în lungime”, obținând totodată și trei mențiuni.

Astfel, la Atletism, proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între 35 – 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier major Lipai Petru, iar pe Locul II, la aceeași probă, la categoria -35 ani, s-a clasat plutonier Mălăieş Adrian.

Plutonier adjutant șef Nagy Robert, plutonier major Todoș Marian și sergent major Nicoraș lonuț au obținut trei mențiuni: două la proba “Săritura în lungime”, respectiv una la proba viteză „100 metri”.

Distribuie informația
Alte știri