Medalii pentru pompierii militari bihoreni

Pompierii militari bihoreni au obținut două medalii de aur și una de bronz, în cadrul Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România la ”Atletism și Cros.        

Competiția, desfășurată în municipiul Târgu Jiu, în perioada 10 – 12 mai a.c., a reunit peste 80 de sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Bihorul fiind reprezentat de cinci subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, respectiv al Stației de Pompieri Aleșd: plutonier adjutant șef Nagy Robert,  plutonier major Lipai Petru, plutonier adjutant Popa Florin Octavian, plutonier major Mălăieş Adrian și plutonier Suciu Paul.

          La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au urcat pe podium, la proba “Săritura în lungime” și Viteză „100 metri”, obținând totodată și șapte mențiuni la diferite probe ale competiției. 

Astfel, plutonier major Lipai Petru a obținut două medalii de aur, ocupând prima treaptă a podiumului atât la proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între   35 – 45 ani , cât și la proba Viteză „100 metri”, iarplutonier adjutant Popa Florin Octavian, a ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului la proba Viteză „100 metri”, la aceeași categorie de vârstă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri