Media traditionala nu mai e interesata de campania electorala. In Bihor, un singur post TV si un radio in limba maghiara vor avea emisiuni politice

In aceasta toamna, radio-urile si televiziunile din Romania au avut posibilitatea de a intra in campania electorala, contra-cost, dupa ce la precedentele alegeri, radiodifuzorii au fost obligati sa presteze gratuit servicii de publicitate electorala. Banii nu i-au convins insa pe managerii din audio-vizualul bihorean sa includa in grilele de programe si emisiuni electorale. Practic nicio televiziune din judet nu va difuza clipuri electorale sau emisiuni de prezentare a candidatilor ( adica cele care presupun continut platit).

Doar Digi 24 Oradea si-a anuntat, la CNA, intentia de a gazdui dezbateri electorale in cadrul emisiunii „Vocile Bihorului”, care va fi difuzata de lunea pana vinerea. Dintre radio-uri, singurul la care politicienii isi vor putea expune oferta electorala este Partium, un radio in limba maghiara, in care actionar este fosta viceprimarita, Rozalia Biro.

Reflectarea campaniei electorale în audiovizual a început vineri, 11 noiembrie 2016, şi se încheie în ziua de vineri, 9 decembrie 2016, ora 7,00.

tv-vs-radio

foto: radioconstanta.ro

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri