Mediciniștii orădeni dezbat probleme de bioetică

Ultimul eveniment programat să se desfășoare în cadrul „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace al Asociației Studenților Mediciniști din Oradea – A.S.M.O.) este un webinar intitulat „Cercul de bioetică”.

Proiectul se vrea a fi un corolar al temelor abordate în întâlnirile desfășurate anterior, online: bullying, violență domestică, atitudinea față de persoanele tatuate sau cele care abordează ținute excentrice, identitatea de gen ori tulburările psihosexuale.

„Scopul cercului de bioetică este să discutăm, împreună, modalități de combatere a unor fenomene negative din societate și de a afla cum putem ajuta persoanele din jurul nostru, aflate în situații dificile”, spune Yasmina-Aisha Bouit, președinta ASMO.

 Evenimentul va avea loc online, pe platforma ZOOM, în 25 noiembrie 2021, de la ora 20:00. Cei care doresc să participe sunt rugați să completeze formularul alăturat:https://forms.gle/KzRSDY1WX6VBfLe18

 Data limită de înscriere este 24 noiembrie 2021. A.S.M.O. precizează că datele cu caracter personal, comunicate în cadrul acestui proiect, pot fi utilizate strict în scop profesional.

Distribuie informația
Alte știri