Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii și servicii conexe din județul Bihor, achiziționat de MedLife

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunţă achiziţionarea pachetului integral de acțiuni al societăților din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii și servicii conexe din județul Bihor.

Medicris activează de peste 20 ani pe piața de servicii medicale private din Oradea și oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialități medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie și altele. În prezent, clinica are un portofoliu de peste 22.000 de abonați.

Această nouă tranzacție înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienții și abonații noștri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialități conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonați, vom putea deservi și mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite și prin intermediul hyperclinicii și a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie și estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an”, a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Potrivit reprezentanților companiei, tranzacția Medicris Oradea a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii achiziționate de grupul MedLife.

Grupul MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziții în zona medicală, va continua să investească masiv în creșterea rețelei din România prin derularea unor noi tranzacții de dimensiuni medii și mari în perioada următoare.

***

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Alte știri