Medicul oradean care, in toamna, a comis o crima in Ungaria, va fi judecat si pentru trafic de arme

La începutul lunii septembrie, Dan Stamatiu, un medic român stabilit de 27 de ani în orașul maghiar Niregyhaza, a șocat opinia publică după ce și-a împușcat amanta în cap, iar pe soțul acesteia l-a rănit grav, acesta decedând ulterior. După crimă, doctorul a fugit în România, cu tot cu pistolul cu care a comis fapta. Stamatiu a trecut frontiera pe la Borș. A doua zi, Dan Stamatiu a fost oprit în Cluj Napoca de către polițiștii Serviciului Judiciar din cadrul IPJ Cluj, care l-au săltat în timp ce ieșea din scara unui bloc.

Deocamdată, Dan Stamatiu nu va fi extrădat în Ungaria: judecătorii români de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor ca medicul să își ispășească mai întâi pedeapsa din România, scrie evz.ro

Dan Stamatiu și-a executat amanta și l-a împușcat mortal pe soțul acesteia cu un revolver cumpărat dintr-un târg din Oradea. La noi va fi judecat pentru contrabandă cu arme, iar în țara vecină – pentru omor.

24doctor-465x390

foto: evz.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri