Meditații gratuite la la matematică şi limba română

Începând de luni, 16 septembrie 2019, Direcția de Asistență Socială Oradea lansează programul „O şansă în plus” – meditaţii gratuite la matematică şi limba română, program care se adresează elevilor din clasele V – VII ce provin din familii cu dificultăţi financiare, familii monoparentale sau care întâmpină alte probleme sociale.

Pentru susţinerea acestui program, s-au înscris un număr de 12 voluntari, profesori activi, pensionari, elevi, studenţi, care de luni până joi, între orele 15.00 – 17.00, îi vor sprijinii pe copiii înscrişi în acest program.
Copiii, pe lângă sprijin în efectuarea temelor, vor primi şi o masă caldă, înainte de începerea meditațiilor, oferită de Select Catering. Ocazional, pentru ca temele să fie puţin mai atrăgătoare, se vor organiza activități specifice vârstei și concursuri sau alte tipuri de evenimente, în funcţie de dorințele elevilor.

Meditațiile vor avea loc la Centrul Social Multifuncţional „Nufărul” – str. Nufărului nr.47 , bl. D111, tel. 0770 989 028, în fiecare zi , de luni până joi, între orele 15.00 – 17.00.

Prin Programul „O şansă în plus” Direcția de Asistență Socială Oradea vine în sprijinul comunităţii, a familiilor cu copii, care nu au posibilitatea financiară să le asigure acestora meditații.

Foto: digi24.ro

Distribuie informația
Alte știri